Net Magazine Ödülleri’nde İki Türk

Net Magazine Ödülleri’nde İki Türk

Net, 1994 yılında İngiltere’de kurulmuş olan prestijli bir aylık internet dergisi. Geçmişte genel internet kullanıcısına hitap eden site, zamanla hedef kitlesini profesyonel veya amatör web tasarımcılarına doğru kaydırdı.

Bu yıl 16.sı düzenlenen Net Magazine Ödülleri ise web endüstrisinin çeşitli dallarında olağanüstü başarıları ödüllendirmeyi hedefliyor. BBC News (yılın tasarım değişikliği), Dropbox (yılın mobil uygulaması), Flickr (yılın mobil sitesi) geçmişte ödüllendirilenlerden bazıları.

Bu yıl iki kategoride, aday gösterilenler arasında Türkler de var: Yayın Kurulu üyemiz, yetenekli tasarımcı Rıza Selçuk Saydam, Yılın Genç Tasarımcısı Ödülü‘ne aday gösterildi. Bir diğer genç tasarımcı ve geliştiricimiz Cihad Turhan‘ın çalışması ise, Yılın En İyi Online Portfolyosu Ödülü için yarışıyor.

Elbette her şey daha yeni başlıyor. İki kategoride de adaylarımızın zorlu rakiplerinden sıyrılarak kazanabilmeleri için, bütün okuyucularımızı oy kullanmaya davet ediyoruz. Rıza Selçuk Saydam için bu adresten, Cihad Turhan için bu adresten oy verebilirsiniz.

Bu çağrımızın kuru bir “destekleme” kampanyası değil, “hak edene hakkı teslim” çağrısı olduğunu belirtmeliyiz. İki gencimizin de pırıl pırıl zihinleriyle web dünyasına yaptıkları katkıları incelerseniz, haklı olduğumuzu anlayacaksınız.

“Türkçe internet içeriğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini” misyon edinmiş bir içerik sitesinin bu haklı çağrısına kulak verir misiniz?

Her şey hazır. Şimdi desteğiniz gerek.

İbrahim

Hekim. Yazar, beğenirse çevirir, kod yazarak eğlenir. 2002'den beri internette yazıyor.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. EMİNE SAYDAM dedi ki:

    süper ötesi bir tasarım….