Kızmak Yok – Duvar Kağıdı

Kızmak Yok – Duvar Kağıdı

Zaman zaman tekrarlıyoruz: Okuyucularımızın düşüncelerini ve isteklerini duymak çok hoşumuza gidiyor.

Geçtiğimiz günlerde, üyelerimizden biri, “kızmamak gerektiğini” hatırlatan bir duvar kağıdı hazırlamamızı tavsiye etmişti. Teklifi yapan üyemiz de, bazı zamanlarda, özellikle de bilgisayar başında çalışırken kızgın davranıp, çevresindekileri kırdığından şikayetçiydi. Böyle bir duvar kağıdı, çabuk sinirlenenler için bir nasihat değeri taşıyabilirdi.

Bu fikir çok hoşumuza gitti. Çünkü internet kullanıcıları olarak hepimiz yaşantımızın bir bölümünü bilgisayar başında geçiriyoruz ve çoğumuz sinirlenmekten muzdaribiz. Günlük hayatımızda sıkça gözümüzün önüne gelen “duvar kağıtları” olmuyor, ancak bilgisayar ekranı, bu iş için biçilmiş kaftan.

Bugün sizlerle paylaşacağımız “Kızmak Yok” duvar kağıdının, sinirlendiğiniz anlarda kendinize hakim olmanıza yardımcı olabileceğini ümit ediyoruz. 1440×9001280×9601024×768 boyutlarında 3 ayrı versiyonunu hazırladığımız duvar kağıtlarını ücretsiz olarak indirebilir, bilgisayar ekranınızı bu resimle süsleyebilirsiniz.

Ne derler: Kızmak kimseye yakışmıyor!

(İstediğiniz çözünürlükteki duvar kağıdını kaydetmek için, o ekrana sağ tıklayıp farklı kaydet diyebilirsiniz.)

v3 Homepage
1440 x 900
v3 Dashboard / Bulten
1280 x 960
v3 Dashboard / Bulten
1024 x 768

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...

4 Yanıt

  1. arda soylu dedi ki:

    Hoş bir çalışma… ancak olumsuz bir kök yerine olumlu bir kökle mesajı vermek daha etkili oluyor yanılmıyorsam. yani “kızmak” fiilini görmek yetiyor görsel algı açısından. “yok” kısmını pek dinlemiyor beyin yada bilinçaltı… ne derseniz artık.
    yani “sakin, rahat…” gibi olumlu ifadeler daha kullanışlı.

  2. victory dedi ki:

    Haklısınız sanırım. Sonraki çalışmalarımızda bunu dikkate almaya çalışalım.

  3. meryem dedi ki:

    bencede haklı bir yazı insanlarıda uyarıcı kızmak yok 🙂 ama sakin davranılmalı dese daha doğru olmazmıydı bir şey önerebilirmiyim hiç ilgisi yok ama astronotluk ile ilgili bilgi vrirmisiniz

  4. opereysin dedi ki:

    “Nasıl astronot olunur?” yazımızda astronotluk ile ve nasıl astronot olunacağı ile ilgili ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.