Üye resimleri yenilendi!

Üye resimleri yenilendi!
Üye resimlerine yenileri eklendi, bazı üye resimleri yenilendi. Buna ek olarak bütün üye resimlerinin 8 farklı yüz şekli çizilerek ruh halinize uygun görünebilmeleri sağlandı. Neler yaptığımızı görmek isterseniz, yazımıza buyurun.

Merhaba,

Opereysin.com olarak zaman zaman sitemizi daha rahat kullanabilmenizi sağlayacak değişiklikler yapmaya çalışıyoruz. Bu çabalarımızın yeni bir ürünü de, yenilenen üye resimlerimiz.

Bildiğiniz gibi Opereysin.com üyeleri, kendilerine özel bir üye resmi yükleyemiyorlar. Bunun yerine üyelerimizin, Resim Seç sayfamızdaki kendi hazırladığımız üye resimlerinden birini seçmelerini istiyoruz.

Bir kaç gün öncesine kadar bu sayfada 19 adet üye resmi yer alıyordu. Yeni eklenen 5 üye resmiyle beraber, bu sayı 24’e çıktı. Buna ek olarak, bazı üye resimlerini de yeniledik. Yenilenen resimlerde karakterler benzer kalsa da, ilginizi çekebilecek bazı değişiklikler olabilir veya üye resminizi bu haliyle görmek istemeyip değiştirmek isteyebilirsiniz.

Bu resimlerin her birinin 8 farklı yüz şekli var!

Üye resimleriyle ilgili ikinci yeniliğimiz de üye resimlerinin “Şu anda…” özelliğimizle birleştirilmesi oldu. Yine bildiğiniz gibi, “Şu anda…” özelliğimiz, üyelerin bulundukları yeri ve ruh hallerini belirlemelerine, böylece isteyenlerin bu bilgileri üyelerin profil sayfalarından takip edebilmesini sağlıyor.

Yenilenen özelliğimizle beraber, “Şu anda…” sayfanızın Ruh halim bölümünde yaptığınız değişikliklere göre Üye profilinizdeki üye resminiz değişecek. Mesela ruh halinizi kızgın olarak belirlemişseniz, üye resminiz profil sayfanızda kızgın görünecek. Eğer keyifliyseniz, üye resminiz keyifli olarak görünecek.

Aşağıda örnek bir üye resminin eski ve yeni hali görünüyor:

Üye resimleri (yeni)

Elbette Tercihim! sayfanızda “Üye sayfamda kişisel bilgilerim görüntülensin” seçeneğini işaretlemediyseniz, üye sayfanızda Şu anda! bilgileriniz gibi değişken üye resminiz de yer almayacaktır. Bunun yerine eskisi gibi, seçtiğiniz üye resminin standart duruşu yer alacak.

Özellikle ilgili sorularınız olursa bu sayfadan iletişime geçebilir veya mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

Hepinizi bu özelliğimizi de etkin bir şekilde kullanmaya davet ediyoruz.

Hep “çok mutlu” olmanız dileğiyle.

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...