Avrupa’da neler oluyor?

Avrupa’da neler oluyor?

22 Temmuz 2011’de Norveç’in başkenti Oslo’da bir fanatik, polis üniforması giymiş olarak 77 kişiyi öldürdü. Bir akıl hastası deyip geçemezsiniz. Zira sanık ifadelerinde İslama karşı ve bilhassa “Müslümanlara karşı silahlı mücadele başlattığını” açıkça söyledi. Ana maksat Avrupa büyük devletlerindeki gurbetçi Türklerin ortadan kaldırılması demek.

Bu cahil sanık daha doğmamışken onun dedeleri, O gurbetçileri yalvararak istedi. Bandolarla karşılayıp işe yerleştirdiler. 2’nci Dünya Harbi, fiilen 15 Ağustos 1945’te sona erdi. Köylerine kadar harabe haline gelmiş bir kıta vardı. Viyana’daki Saint-Stephan kilisesi meydanında dağlar gibi yıkıntı vardı. Molozlardan yayalar da yürüyemiyordu. Tüm Avusturyalılar yaş ve cinsiyet farkına bakmadan ve bir sefer tası yemek yevmiye ile yıllarca çalıştılar. Ve kafalarını sokacak 40 m2’lik tuvaleti müşterek birer daireye girdiler.

Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda, Çekoslovakya ve diğerleri virane halinde. Bol bol baykuş sesi var.

Hitler adlı Avusturyalı bir deli, 6 sene sürecek mantıksız bir harbi başlattı…

Şimdi de Norveç’te bir benzeri çıkıyor. Çünkü halen ağzı dolu dolu, sanığı lanetleyen yok.

Harabe Avrupa’nın mevcut duruma gelmesinde, gurbetçi Türklerin alın teri var. Avrupalılar bir birlik kurdularsa; onu Türklere borçludur.

Senelerdir Almanya’da Dazlak veya başka adlı gruplar, nice gurbetçi aileyi evi ile yaktılar. Sıra sıra cenazeler dizildi. Hep olayların failleri şüpheli kaldı. Şimdilerde de el altından Avrupa’da yabancı düşmanlığı kılığında resmen Müslüman düşmanlığı canlara kastediyor. Bu fitnenin temelindeki müşevvik, Vatikan’a kadar uzandı mı diyesim geliyor!

Ekonomik krizin pençesinde kıvranan Avrupa, çıkacak bir savaşın krizi unutturması ümidinde ise aldanıyorlar. Halen Avrupa gençliğinde, toprağı için savaşacak bir babayiğit yok gibi. Sahte polis olarak gençleri kandıranları olabilir. Ama o kadar. Türk devlet adamları yeni cenaze törenlerine gitmek istemiyor.

1’inci Dünya Harbinde Avrupa 10 milyon gencini kaybetti. 2’nci Dünya Harbinde ise kayıp 70 milyondu. Arkadan gelen gençlikleri de yok. 3’üncü bir savaşı dedelerle mi yapacaklar?

İnsanları din dil ırk kültür ayırmaksızın eşit gören veya gördüğünü sık sık haykıran Avrupa’ya, bir virüs girmiş. Bu virüs deli danadan da beter.

Deli insan virüsünden Allah bütün insanlığı korusun.

İsmail Yağcı – Türkiye

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...