Polis Telsizi rüzgarı

30 Eylül 2005’te (yani yayına başlamamızdan henüz 2 ay bile geçmeden) Polis Telsizi Kayıtları başlıklı bir yazı ile komik telsiz diyaloglarını siz okuyucularımızla paylaştık. Büyük bir beğeniyle karşılaştık. Hatta bazı yorumlarda bu konuşmaların sesli hâlinin yapılması tavsiye edildi.

14 Ağustos 2009’da ise (4. yaş günümüzün heyecanındayken) Polis Telsizi Kayıtları – Sesli yazısında, o komik telsiz konuşmalarını seslendirdiğimiz ve hazırladığımız resimlerle süslediğimiz videoyu sizlerle paylaştık. İlk ayda beklediğimiz izlenme sayısından çok uzaktı. Ama sonradan seyredilme sayısında patlama yaptı. Bugün Opereyşın’ın YouTube ve Vimeo hesaplarında toplamda 100.000 seyredilmeyi aşmış durumda.

Tabi başarılı videoların sahipleneni çok olurmuş. Bugün Google Video’da “polis telsizi kayıtları” diye aradığınızda onlarca sayfa sadece bu video karşınıza çıkyor. Ama kimisi bizim hesabımızdan paylaşmış (çok teşekkür), kimisi videoyu olduğu gibi başka video sitelerine eklemiş (teşekkür) ve kimisi ise başında ve sonunda gözüken opereysin.com yazılarını keserek paylaşım sitelerinde paylaşmış.

Bu videonun bir özelliği de “Videonuz ne kadar seyredilebilir?” yazımızın canlı bir ispatı olmasıdır. Video bir öğleden sonrasına mâl olmuştu ve daha fazla uğraştığımız videolara fark attı.

Şimdi bu vesileyle gelin videomuzu bir kez daha seyredelim:

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...