YouTube sayfamız yenilendi!

YouTube sayfamız yenilendi!

Birkaç gün önce Youtube geniş çaplı bir tasarım değişikliğine gitti. Google’ın bütün sitelerinde olduğu gibi Youtube da kullanıcı kimliği ağırlıklı bir ana sayfa ile sizi karşılıyor artık. Siteyi kendiniz idare ediyormuşsunuz gibi bir his uyandırmayı da hedeflemişler belli ki.

Youtube genelindeki pek çok değişiklikten biri de kanal (channel) tasarımında olmuş. Ama buradaki değişiklik biraz daha kısıtlayıcı. 4 adet kalıp tasarımdan birini seçebiliyorsunuz. Hakim renk renksizlik bir anlamda. Çünkü yine bir Google esintisi olarak sadece gri ve tonları kullanılmış. İsteyen eski kanal tasarımında ısrar edebiliyor. Ancak bu geçici bir izin mi bilemiyorum. Ama tasarım genel manada daha kullanışlı olmuş gibi.

Biz de bu tasarım değişikliğine ayak uydurmaya karar verdik. Böylece uzun bir süredir aynı olan tasarımımızı tazeleme fırsatı bulmuş olduk. Hepinizi Opereyşın’ın YouTube sayfasına abone olmaya davet ediyorum. 🙂

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...