Yeni nesil içerik aboneliği: Wavii

Yeni nesil içerik aboneliği: Wavii
Düzenleme(2014): Wavii yeterli ilgiyi göremeyince kapanmış.

Yeni nesil içerik aboneliği: WaviiWavii, internette oluşturulmuş dağlar kadar bilgiyi süzüp, arzu edilen ulaşılabilmesini (ya da bilginin ulaşmasını) sağlayacak daha iyi bir yol olduğu düşüncesiyle kurulmuş. İnsanların internette sadece ilgilendiği konulardaki haberlere ulaşmasını kolaylaştıran bir proje.

Facebook’tan farklı olarak, sadece kullanıcılarının sağladıkları bilgi ve paylaştıkları içeriği değil, internette ne kadar konu ve içerik varsa hepsini topluyor ve size bir feed (akış) hâlinde sunuyor. Bu çok daha zengin bir içerik oluşmasına yarıyor.

Yeni nesil içerik aboneliği: Wavii

Wavii‘yi kullanırken people, products, businesses vs. gibi bir konu seçiyorsunuz. O da size o konuda öne çıkan gelişmeleri, büyük olayları, görüntüleri toparlayıp size şahsî bir akış oluşturuyor. Konularda derinlemesine dolaşabiliyor, istediğinizi paylaşıp yorumlayabiliyorsunuz. Wavii, içerik akışını sistemdeki bütün bilgilerden otomatik olarak derleyerek sağlıyor. (Yapılan açılamalara göre başlangıçta sadece teknoloji ve eğlence konuları ile sınırlı olup kısa zamanda çok geniş bir konu yelpazesine ulaşmasına çalışılıyor.)

Yeni nesil içerik aboneliği: Wavii

Akıştaki -resim, video vb. şekilde zenginleştirilmiş- her içerik, takip ettiğiniz konu ya da konulara ait, gelişmelerden oluşuyor. Bu gelişmeleri yakından takip edip katılımda bulunabiliyorsunuz. Akışınızdaki içerikle ilgili diğer Wavii kullanıcılarıyla ya da Facebook arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz.

Yeni nesil içerik aboneliği: Wavii

Şimdilik beta aşamasında olup email adresiyle kayıt yaptıran kişilere erken katılım imkanı veriyor. Bunun için 10 arkadaşınızın ( aslında herhangi 10 kişinin 🙂 ) Wavii‘nin size verdiği linke tıklaması gerekmekte.

Siz de aşağıdaki linke tıklayarak benim erken giriş yapabilmeme, kendi edindiğiniz linki yorum olarak paylaşarak da kendinizin erken giriş yapabilmenize yardımcı olabilirsiniz.

https://wavii.com/i/yVkW5
Edit: Link Firefox tarafından tehdit olarak görüldü.

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. zekeriya dedi ki:

    https //wavii com/i/yAS9c
    Edit: Link Firefox tarafından tehdit olarak görüldü.

  2. Ebubekir dedi ki:

    https //wavii com/i/yCBc9
    Edit: Link Firefox tarafından tehdit olarak görüldü.