Geçen akşamların birinde “bazı” Opereysin yazarlarını da ayartarak, diğer arkadaşlarla birlikte nargile olayına girelim dedik. Güzel de oldu hani. Bir kaç adımda siz de bu keyfi yaşayın.
İşte altın kurallar:
1. Önce kişi sayısına oranla nergileler temin edilir.
2. Çaydır, çekirdekdir ortama neşe üstüne neşe katacak tüm malzemeler kişiler arasında paylaşılır ve ortama getirilir.
3. Masa kurulur, ortam hazırlanır.
4. Etrafta yakılmak üzere çalı çırpı gazete aranır.
5. Çalı çırpı tutuşturulur.(Etraftaki tepkilere aldırılmaz)
6. Bu sırada nargileler hazırlanır.
7. Bu arada aklıma geldi nargileyi hazırlamayı bilen birine ihtiyaç var.(Gerçi nargilesi olan neden bilmesin ki benimki de iş mi şimdi?)
8. Közler kızarınca ateş söndürülür. Közler nargileye koyulur.
9. Nargile afiyetle içilir ve muhabbetin beli kırılır (Bu madde ne arkadaş yemek tarifi mi veriyosun?).
Nargile olayı piknikte mangaldan sonra da güzel oluyor. Artık bu kurallardan yola çıkarak onun da altından kalkarsınız siz.
Kolay gelsin…
Puana Göre | Tarihe Göre
Merhaba,
valla süper açıklamışsınız özellikle 9. madde süper ![]()
9. Madde olmazsa isterseniz dünyanın en güzel yerinde,dünyanın en güzel bayı/bayanıyla oturun zevk vermez. Nargile muhabbet olayıdır.
Sitemize bekleriz bu arada…
Hayallerin Dumanı Süslediği Yer..
http://www.nargilerehberi.com
Yorum Yapın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Opereysin üyesi değilseniz, önce üye olmanız gerekiyor.






















