İmzalı Kitap Hediye Ediyoruz!

Güncelleme: Kura sonucunda kazanan mkorkmaz (@kahtrical) oldu. Tebrik ediyoruz!

Sözü uzatmadan soralım: Yazarından adınıza imzalı bir Şimdiki Aklım Olsa kitabı hediyesi kazanmak ister misiniz?

#simdikiaklimolsa

Tek yapmanız gereken, yarın (9 Kasım 2014 -Pazar) TSİ saat 13:00’e kadar Twitter’da #simdikiaklimolsa hashtagi ve @opereysin mention’ı ile bir mesaj paylaşmak (Profiliniz görüntülemeye kapalı olmayacak tabi). (Örnek tweet yazının devamında)

Kura ile belirleyeceğimiz bir şanslı okuyucumuza, Ahmet Faruk Yağcı Bey‘in ilk kitabı, Şimdiki Aklım Olsa (Hekimler,Hastalar ve Etrafındakiler)‘yı hediye edeceğiz. Kitap yazarından şanslı okuyucumuzun ismine imzalı olacak.

1. Talihli kişi katılımcılar arasından kura ile belirlenecek.
2. Aynı isimle birden fazla paylaşım yapabilirsiniz. Paylaşım sayınız kadar kazanma ihtimaliniz artacak.
3. Kargo ücreti Opereyşın tarafından karşılanacak.
4. Twitter’da gizli olmayan bir profilden, 9 Kasım 2014 -Pazar) TSİ saat 13:00’e kadar #simdikiaklimolsa hashtagi ve @opereysin mention’ı ile herhangi bir mesaj paylaşmanız gerekiyor.

Hepsi bu kadar.

İyi şanslar!

Örnek Tweet:

Yazarın 9 Kasım 2014 (yarın) saat 15:00-17:00 saatleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi NTV Standında (2. Salon 407) imza günü var. Bekliyor.

Biz de yarın oradayız. Katılımcılarla tanışmak isteriz.

Eser Hakkında

Ahmet Faruk Yağcı, öncelikle bir hekim olduğunu unutmadan çevresinde gördüklerini ve yaşananları sorgulayan bir göze sahip. “Şimdiki Aklım Olsa!”, düşünen bir hekimin çocukluğundan olgunluk çağına değin dünyayı görme biçimi olarak da okunmalı. Kitap, bir yandan gündelik yaşamı anlatırken diğer yandan da sağlık sistemine ve insan ilişkilerine içeriden bakan, sorular soran ve cevaplar arayan bir düşüncenin kitabı.
(Tanıtım Bülteninden)

İbrahim

Hekim. Yazar, beğenirse çevirir, kod yazarak eğlenir. 2002'den beri internette yazıyor.

Sevebilirsin...