Opereysin FriendFeed’de

Opereysin FriendFeed’de

Opereysin FriendFeed'de“Arkadaşlarınızın ve ailenizin paylaştığı internet içeriğini anlık olarak takip edin” sloganıyla, 4 eski Google çalışanı tarafından kurulan “sosyal ağları birleştirme” sitesi FriendFeedEK‘de, Opereysin.com olarak bir hesap açtık.

http://friendfeed.com/opereysin adresinden ulaşabileceğiniz hesabımızda, RSS feed’imizden gelen yazı başlıkları otomatik olarak görüntülenecek. Google Reader gibi RSS okuyucularını kullanmak yerine, beğendiği siteleri sosyal ağlar üzerinden takip edenler için oldukça faydalı olabilir.

FriendFeed hesabınız varsa, Opereysin.com FriendFeed hesabına abone olmanızı tavsiye ediyoruz.

EK BİLGİ
FriendFeed: FriendFeed, benzerleri gibi sosyal ağları kapsayan bir sosyal ağ değil, farklı sosyal ağları birleştiren bir nevi feed (besleme) uygulaması. Kullanıcılarının hangi sosyal ağlarda hangi kullanıcı isimleriyle üye olduklarını belirtmelerini isteyen FriendFeed, bu bilgilerden yararlanarak ilgili sitelerden bilgiler topluyor ve bunları kullanıcı isimleri altında yayınlıyor.

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...