Opereyşın, TEDx Ihlas College ED’de!

Opereyşın, TEDx Ihlas College ED’de!

Yarın (11 Mayıs 2013) İstanbul Grand Cevahir Hotel & Convention Center’da yapılacak olan TEDx Ihlas College ED konferansına Opereyşın yazarlarımız da katılıyor!

“Benim bir rüyam var…” sloganıyla düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk eğitim içerikli TEDx konferansında bir çok ünlü isim tecrübelerini ve hayallerini izleyicilerle paylaşacak.

Çiçero’nun “Omnium rerum principia parva sunt” (Her şeyin küçük bir başlangıcı vardır) sözüyle başlayacak programda; Emine Erdoğan, Egemen Bağış, Ömer Çelik, Lokman Ayva, Prof. Dr. Ziya Selçuk, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, Prof. Dr. Erhan Erkut, Ercan Akışık, TUK-TUK (Rick Sears ve Nick Gough), Dr.Özgür Bolat, Veysel Çelikdemir, Mevlüt Dinç, Rüstem & Orçun, Salih Memecan, Leyla Alaton, Mustafa Kencesoy, Rukiye Şahin, Alemşah Öztürk, Kıvanç&Burak, Neslihan Demir, Mehmet Ali Doğan – MAD Talks ve Mustafa Muharrem meşhur 12şer dakikalık TED konuşmalarıyla sahne alacaklar.

Konuşmacılarla yapılan röportajlara YouTube sayfasından erişebilirsiniz.

Katılımcılar arasında yer alıyorsanız, konferansa katılacak yazarlarımızla opereysin [et] opereysin.com adresinden veya Twitter hesabımızdan (@opereysin) iletişime geçebilirsiniz. Bu harika etkinlikte sizlerle tanışmaktan keyif alacağız.

Programı 11 Mayıs 2013 saat 10:00’dan itibaren TEDx İhlas College ED Canlı Yayın sayfasından takip edebilirsiniz!

İbrahim

Hekim. Yazar, beğenirse çevirir, kod yazarak eğlenir. 2002'den beri internette yazıyor.

Sevebilirsin...