After Effects ve Premiere Dersleri “FX Files”ta. Üstelik Ücretsiz ve Türkçe!

After Effects ve Premiere Dersleri “FX Files”ta. Üstelik Ücretsiz ve Türkçe!

Geçtiğimiz yıllar içinde post-prodüksiyon programı After Effects anlatan pekçok videolu ders paylaşmıştık. Daha sonra artan ihtiyaç sonucunda bunları ayrı bir kanalda toplamak ihtiyacı hasıl oldu. Bunun üzerine yeni bir Youtube kanalı açtık: The FX Files.

Ücretsiz, Türkçe ve kaliteli ders içeriği hayal gibi bir şey. Siz de ücretli ya da İngilizce derslerden sıkıldınız mı? Bu eksikliği gidermek için temel olarak Türkçe eğitimi amaçlayan sayfamız After Effects’in yanında Adobe Premiere, yeri geldikçe Adobe Photoshop da anlatacak. Tecrübeli isimler sizler için anlatıyor. Sevdiğiniz, merak ettiğiniz efektleri yapmak artık çok daha yakın. Adım adım kısa film yapımı, çekimlerde dikkat edilmesi gerekenler, çözüm önerileri, proje kurtaran tavsiyeler gibi konulara da değinmeyi planlayan FX files proje dosyalarını da sitemiz aracılığıyla sizlerle paylaşacak.

Şimdilik İLK ADIM serisi yayınlandı bile. Devamını kaçırmamak için hemen buraya tıklayarak abone olun!

Kanalın tanıtımını da şuraya bırakalım.

Yeni Kanallarımızdan haberiniz var mı? Türkçe içeriği geliştirmeye kararlı ve hevesli bir ekip tarafından özenle hazınlanan videolar farklı kanallarda sizleri bekliyor.

U.C.U.B.E – Ucuz Bilgiler Evreni
https://www.youtube.com/channel/UCmkj4ch-AfxanuHKd3M6fuQ?sub_confirmation=1

DÜNYA 3 DAKİKA – Dünyayı kısa sürede tanıyın!
https://www.youtube.com/channel/UCTmJYUlX4exuJ2PCLjIZ7Ig?sub_confirmation=1

MEKANİK YAKLAŞIMLAR – Mekanik açıklamalar ve eğlenceli denemeler
https://www.youtube.com/channel/UChOBcBlhOXcy08ldcjRA5aQ?sub_confirmation=1

The FX Files – Adobe Premiere ve Adobe After Effects için Videolu Dersler ve Çözüm Önerileri kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCWdsG_2sqb5VtzcJHUrw7xQ?sub_confirmation=1

Kanallarımız henüz beta aşamasında olsa da sizin desteğinizle kısa zamanda büyüyecektir. İlk etapta hedefimiz 500 abone. Daha sonra 4 haneli abone sayısına ulaşmaya çalışacağız. Kaliteli Türkçe içeriğin yılmaz savunucusu opereyşın yine işbaşında kısacası. Siz de bu zorlu yolculukta abone olarak, beğenerek, tavsiye ederek, paylaşarak bizi güçlendirebilirsiniz. Desteğe devam!

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...