Ramazan’a Özel Servisler

Ramazan’a Özel Servisler

Çok mutluyuz! Çünkü Ramazan ayı geldi! Bu gece, 11 ayın ardından ilk defa davulcular sokaklarda dolaşmaya başladılar. Arka arkaya vurdular davullarına… Her vuruşlarında bir evin daha ışıkları yandı.

Uykulu gözlerde ışıltılar, huzurlu yüzlerde gülücükler vardı.

İsterseniz şimdi, henüz yolun başındayken, Ramazan ayında kullanabileceğiniz servislerden bahsedelim sizlere:

1. Bu ay boyunca, ana sayfamızın üzerinde her gün ayrı bir güzel söz yayınlanacak. Bu bölüme tıkladığınızdaysa, Opereysin Ramazan Özel sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada, o güne kadar yayınladığımız güzel sözlerin bir listesini ve Ramazan ayıyla ilgili ipuçlarını bulabilirsiniz.

2. Ramazan deyince akla ne gelir? Evet, “İmsakiye”.  Online İmsakiyenizi görebilmek ve yazdırabilmek için, geçen yıl yayınladığımız “Online İmsakiye” yazımıza göz atabilirsiniz.

3. Bildiğiniz gibi, oruç tutmaya İmsak‘la beraber başlıyoruz. Haliyle İmsak’a kaç dakika kaldığını tam olarak öğrenebilmek kritik önem taşıyor. 17 dilde yayın yapan ve alanında lider olan NamazVakti.com, İmsak’a kaç dakika kaldığını sayaç halinde göstermekle kalmıyor, bir çubuk üzerinde de gerçek zamanlı grafik olarak göstererek süreyi daha rahat anlayabilmemizi sağlıyor. iPhone benzeri telefonlarla da aynı adresten kullanabilirsiniz.

4. Ramazan ayı ile ilgili hatıralarınız varsa, bunları duymak ve Ramazan ayı içinde yayınlamak isteriz. Hakkımızda sayfamızda yer alan mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde bayram hikayelerinizi de, Ramazan Bayramı’nda yayınlanmak üzere gönderebilirsiniz.

Hoşgeldin Ramazan ayı!

Özlemiştik!

İbrahim

Hekim. Yazar, beğenirse çevirir, kod yazarak eğlenir. 2002'den beri internette yazıyor.

Sevebilirsin...