Sessiz Mektup Döneminin Sonu

Sessiz Mektup Döneminin Sonu

Ses kayıt sisteminin cazibesini, posta servisinin inanılmaz (!) hızıyla birleştiren muhteşem bir iletişim aracını tanıtıyoruz: Mail Call!

Duyuruyoruz: “Sessiz Mektup”un sonu

Artık, çok özlediğiniz kişileri gerçekten “duyabileceksiniz”.

Askerdeki bir evlat. Üniversitedeki bir çocuk. Uzak şehirdeki bir eş. Memleketteki ebeveynleriniz.

Smith-Corona’nın uzak mesafe iletişiminde çığır açan Mail Call servisiyle, insan sesinin sıcaklığını ve neşesini taşıyan mektuplar yollayabilir ve alabilirsiniz.

NEDİR? Mail Call yakışıklı, küçük, ses kayıt ve dinleme sistemini birleştiren bir alettir. İki aletten oluşan bir set halinde satılır. Biri size, biri sevdiğinize. Letterpack kartuşu da beraberinde.

KOLAY KULLANILIR. Bir telefon görüşmesi kadar kolay ve kişiseldir. Ancak ondan daha az bekletir ve çok daha ucuzdur! Kartuşu takın ve düğmeyi KAYIT’a getirin. Konuşun! İstediğiniz anda durdurun veya başlatın. Her şeyi silebilir ve tekrar başlayabilirsiniz. Bütün aileniz aynı mektuba sığabilir. Kaydı bitirince kartuşu çıkarın ve mektup zarfına yerleştirip postaya verin. Elinize bir kartuş ulaştığında, alete takın, düğmeyi OYNAT’a çevirin ve dinleyin.

MAIL CALL HER YERE GELİR. Tamamen transistörlü, hafif, pilli, taşınabilirdir. 3, 6, 10 dakikalık kartuşlar mevcuttur. Defalarca kullanılabilir. Ek kartuşlar sudan ucuzdur.

DAHA SIK HABER ALIN. Uzaklardaki yakınlarınızdan daha sık haber almak istiyorsanız, MAIL CALL aradığınız cevap! 2 aletten oluşan set ve ek kartuşlar satışta. Smith-Corona’nın 5 yıllık garantisiyle. Konuşan mektup burada.

Söyleyin ve MAIL CALL ile gönderin. Çifti sadece 70 dolara. (Piller dahil değil ha!)

İlginizi çektiyse, üzülerek söylemeliyiz, bu ürün uzun yıllardır satışta değil. 🙂 Reklamının tercümesini okuduğunuz bu ürün 1967 yılında satışa sunulmuştu. Ne derece tutuldu bilmiyoruz, ancak teknolojinin yıllar içerisinde ne kadar ilerlediğini göstermesi açısından paylaşmak istedik.

70 dolar dediğine de bakmayın. O zamanın 70 doları, bugünün parasıyla tam 450 dolar ediyor (Yaklaşık 808 TL).

Sessiz Mektup Döneminin Sonu

İbrahim

Hekim. Yazar, beğenirse çevirir, kod yazarak eğlenir. 2002'den beri internette yazıyor.

Sevebilirsin...