Opereysin Mektubu

Opereysin Mektubu

RSS (Really Simple Syndication), kullanmasını bilenler için güzel bir özellik. Biz de bu sebeple, Opereysin.com yayına başladığından beri RSS servisi sunuyoruz. Bu servisimizi kullanan pek çok okuyucumuz var.

Ancak kabul etmemiz gereken bir gerçek var: Pek çok internet kullanıcısı, RSS’i kullanmak bir tarafa, RSS’in ne anlama geldiğini bile bilmiyor!

ABD’de yapılan bir araştırmaya göre, internet kullanıcılarının %20‘si RSS’i tanımıyor. Bizim kanaatimiz, Türkiye’de bu oranın çok daha fazla olduğu yönünde.

RSS’in anlamını bilmeyen, bilse de RSS kullanmayan internet kullanıcılarının çoğu, Twitter ve Friendfeed gibi yazılarımızı takip edebilecekleri servisleri de kullanmıyorlar.

Haliyle ziyaretçilerimizin kayda değer bir bölümü, sitemizde yayınlanan yazıları, sitemizi ziyaret etmeden görebilme fırsatını kaçırıyorlar.

Buna ek olarak, bazı üyelerimizden zaman zaman “Neden siteye yeni yazı eklendiğinde üyelere mail atmıyorsunuz ki?” soruları duyuyoruz.

Yukarıda saydığımız sebeplerden ötürü, Opereysin.com’u mail yoluyla takip etmek isteyenler için “Opereysin Mektubu” servisimizi yayına aldık.

Servisimiz, Google Feedburner aracılığıyla, sitemizde yayınlanan her yeni yazının bir bölümünü mail yoluyla servis abonelerimize ulaştırıyor.

Üyelerimiz, “varsayılan” olarak Opereysin Mektubu’na abone sayılmıyorlar. Bu sebeple, Opereysin Mektubu almak isteyen üyelerimizin, bu servise ayrıca kaydolmaları gerekiyor.

Servise çok kısa bir sürede abone olmanız mümkün. İstediğiniz zaman, servisten ayrılabiliyorsunuz.

Mail kutunuza birbirinden güzel mektupların gelmesini isterseniz, servisimiz sizi bekliyor:

Opereysin Mektubu

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...