Opereysin Twitter’da!

Opereysin Twitter’da!

Hatırlayacağınız üzere, 26 Ağustos’ta Friendfeed hesabımızı faaliyete geçirmiş, sitemize eklenen her yazıyı otomatik olarak FriendFeed’de duyurmaya başlamıştık. Bazı üyelerimiz, bu hesabımızı arkadaş listelerine ekleyerek, bir nevi RSS hizmeti gibi kullandılar. Hesabı açmamızın sebebi de tam olarak buydu zaten.

Aynı günlerde Twitter hesabımızı da almıştık. Ancak yaptığımız bir kaç deneme dışında, geçtiğimiz günlere kadar âtıl vaziyetteydi. Bu sebeple, “Opereysin Twitter’da!” diye haykıramıyorduk.

Twitter hesabımız, üzerinde yaptığımız bazı düzenlemelerle artık yayında. Bu hesabımızda, Opereysin.com’da yayınlanan yazılar ve -FriendFeed hesabımızdan farklı olarak- yorumlar yer alacak. Bir anlamda hesabımız, “Sıcak Sıcak” sayfamızın Twitter’daki yansıması olacak.

Peki, bunun dışında bir işe yarayamayacak mı FriendFeed ve Twitter servislerimiz?

Yarayabilecekler.

Bundan böyle, Opereysin.com’a bir sebeple ulaşmanızın mümkün olmadığı anlarda, problemin kaynağıyla ilgili duyurularımızı bu sayfalarda yayınlamayı planlıyoruz.

Opereysin.com okuyucularının, sitemizde bir-iki satırlık kısa yazıları görmekten hoşlanmadıklarını, konuların özüne inen, bilinmedik yönlerini gösterebilen yazıları tercih ettiklerini biliyoruz. Bu sebeple; mutlaka görmeniz gerektiğini düşündüğümüz bağlantıları paylaşmayı, hakkında daha fazla bir şey söyleyemeyeceğimiz birer cümlelik fikirleri sizlere iletmeyi, bu adreslere saklıyoruz.

Şu an için, bu servislerin Opereysin’a entegrasyonunu düşünmesek de; Twitter ve FriendFeed sayfalarımıza da abone olmanızı şiddetle tavsiye ederiz:

Twitter: http://www.twitter.com/opereysin
FriendFeed: http://www.friendfeed.com/opereysin

Aşağıda, Twitter’da dün yayınladığımız bir duyuru yer alıyor:

İsmail Sarbay

Hekim. Opereyşın'ın kurucu ortağı ve isim babası. Görseli yazıya tercih etmesiyle tanınır. Hobilerine titizlikle sarılır.

Sevebilirsin...