12 Mart 2006 // {victory}
0 votes, average: 0 out of 50 votes, average: 0 out of 50 votes, average: 0 out of 50 votes, average: 0 out of 50 votes, average: 0 out of 5 (0 oy) Loading ... Bir saniye ...
 
Ekle
Digg
Technorati
StumbleUpon
Reddit
Şimdi opereysin.com'da: Evde öğrenim gören meşhurlar

Pixoh, resimlerinizi internet üzerinden düzeltmenizi sağlıyor. Resminizin orasını burasını kırpabilir, resmi sağa sola döndürebilir, yeniden boyutlandırabilirsiniz. Üstelik istediğiniz kadar geri al, ileri al yapabiliyorsunuz.

Sonraki versiyonlarında kırmızı göz düzeltme, parlaklık-kontrast ayarları, resmi maile ekleyip Pixoh üzerinden gönderme gibi özellikler ekleyeceklermiş.

Bu arada Pixoh, açılan her resmi 24 saatliğine serverlarında tuttuğunu, daha sonra sildiğini söylüyor. Her ne kadar, “Bunu kullanıcıların rahatlığı için yapıyorum” dese de, özel hiçbir fotoğrafı düzenlememeniz yararlı olur. Çünkü kendileri “Pixoh may delete any picture that is known to be copyrighted or contain copyrighted material.” (Pixoh copyright’lı olan resimleri silebilir) diyerek kendilerine güvenilmemesini ögütlüyorlar bir bakıma(Aslında sadece Pixoh’la değil, diğer bütün online resim düzeltme siteleriyle uğraşırken tedbirli davranmalısınız).

Küçük ve kaliteli bir resim düzeltme sitesi arayanlar, bu siteyi ziyaret edebilirler:

PIXOH.com

Güncelleme: Pixoh.com ismini Snipshot.com olarak değiştirmiş. pixoh.com adresi, snipshot.com adresine yönlendiriliyor. (Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2008)

Etiketler: ,
Bu yazı 12 Mart 2006 günü, saat 9:00 sıralarında victory tarafından yayınlandı. İlgili olduğu kategori: Net Hafiyesi, İşe yarar. Bu yazıya yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0 beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz, veya kendi sitenizden geri izleme yapabilirsiniz.
“PIXOH: Online resim düzeltme” için 6 Yorum
Yorum Sıralaması:
Puana Göre | Tarihe Göre

 

 

kemal
1 Temmuz 2006
14:26
Bu yorumu kimse tutmamış.

cok güzel bi proğram ama nasıl kullanılacagını anlayamadım bunun için mail adresime bilgi yazabilirmisin simdiden tesekkür ettim

 

 

7 Ocak 2007
14:45
Bu yorumu kimse tutmamış.

harika ne olur

 

 

11 Ocak 2007
16:17
Bu yorumu kimse tutmamış.

resm duseltme yapmak ısıtıyorm

 

 

yagmur
12 Ocak 2007
18:13
Bu yorumu kimse tutmamış.

resim düzeltmek istiyorum

 

 

mnür
20 Mart 2007
13:01
Bu yorumu kimse tutmamış.

türkçe anlatımlı olsa daha iyi olacak nasıl kullanabilirim bana yazarmısınız

 

victory
Avatar
21 Mart 2007
16:00
Bu yorumu kimse tutmamış.

Sol menüde Open from computer ( Bilgisayardan aç ) ve open from url ( URL’den aç ) bölümleri var. Bunlardan birini kullanarak resminizi açıp düzenleyebiliyorsunuz.

Yorum Yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Opereysin üyesi değilseniz, önce üye olmanız gerekiyor.

Kısayollar
2 sütun